E-pristupnica

Dragi ljubitelju knjige,

ako voliš čitati i ako voliš knjige, a pritom želiš i uštedjeti, pozivamo te da se učlaniš u «klub knjige Plemenita baština».

Online knjižara «Grad knjige» pravo je mjesto za tebe i sve knjigoljupce jer ovdje možeš naći široki izbor novih knjiga koje su stalno snižene kao i brojne druge pogodnosti.

Moći ćeš kupovati najnovije bestselere i hitove iz MK grupacije po povlaštenim klupskim cijenama koje su u prosjeku 20% niže nego u običnim knjižarama. Također ćemo obogatiti knjižnu ponudu sa naslovima drugih izdavačkih kuća iz Bosne i Hercegovine i regije kako bi svi ljubitelji pisane riječi imali istinski užitak da na jednom mjestu mogu pregledavati i uz klupski popust jednostavno naručivati svoje omiljene naslove.

Članstvo u «klubu knjige Plemenita baština» nudi brojne akcije koje ponekad osiguravaju do 70% uštede na knjige i druge artikle iz naše ponude.

«Posebni dani»

Za sve članove kluba knjige označili smo sljedeće dane kao «Posebne dane» kada je kupovina u «Gradu knjige» još privlačnija:

 • DAR-DAN
  Svaki posljednji petak u mjesecu je DarDan. Svaka kupovina koja se obavi na taj dan, podrazumijevaće da uz knjigu i obavezni popust, kupac dobije
  • Dodatni popust od 5%
  • Bookmark
  • Auto-miris s originalnim dizajnom našeg knjižnog kluba!
 • ROĐENDAN

Svim kupcima kojima je taj dan rođendan šaljemo viber poruku s posebnom ponudom i duplim popustom. Ukoliko je uobičajeni klupski popust za članove  na izdanja MK grupacije 20%, Rođendanskim danima nudimo dupli popust od 40%!

 • KNJIGA, KNJIGA, KNJIGICA

Prvi mjesec svakog tromjesečja za bilo koje dvije kupljene knjige, poklanjamo iz kategorije književnost jednu knjigu gratis po želji kupca! Dani knjige, knjige, knjigice aktuelni su u sljedećim mjesecima:

januar/siječanj, april/travanj,
jul/srpanj i oktobar/listopad!

U klubu knjige Plemenita baština svakom novom članu dajemo članski paket koji sadrži obavezno knjigu Epitafi bosanskih duša !

E-pristupnica

 

  Lični podaci Podaci o zaposlenju


  Članstvo u klubu knjige „Plemenita baština“ iznosi 50 konvertibilnih maraka i traje 3 godine. Počinje teći od trenutka učlanjenja tj. od trenutka popunjavanja elektronske pristupnice. Članstvo u knjižnom klubu „Plemenita baština“ je dobrovoljno i članovi nisu obavezni na kupnju knjiga s web knjižare „Grad knjige“ pri Mladinskoj knjizi d.o.o. Sarajevo. Članstvo je vremenski ograničeno kao trogodišnja privilegija koju članovi mogu ali ne moraju koristiti. Članstvom se stiče pravo na popust od najmanje 20% od redovnih cijena svih izdanja MK grupacije, pa do akcijskih sniženja koja mogu ići i do 70%. Članski popust na izdanja drugih izdavača iznosi najmanje 5% a najviše 10%. Članstvo prestaje protokom vremenskog perioda od tri godine od pristupanja knjižnom klubu. Potpisom ove pristupnice dajem saglasnost da klub knjige „Plemenita baština“ pri Mladinskoj knjizi d.o.o. Sarajevo smije koristiti moje osobne podatke iz pristupnice za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, i to bez mogućnosti razmjene s drugima, a sa svrhom dostave daljnjih obavijesti o novim proizvodima. Upoznat/a sam s pravom da u svakom trenutku od Mladinske knjige d.o.o. Sarajevo, kao voditelja zbirke osobnih podataka, mogu zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak, njihovo brisanje ili ograničavanje njihove obrade, te pravo na prijenos podataka. Navedena prava ostvaruju se podnošenjem zahtjeva e-poštom na [email protected], ili u pisanom obliku na adresu Mladinska knjiga d.o.o. Sarajevo, Služba za kupce, Kemal begova 12, 71000 Sarajevo. Prigovor na obradu osobnih podataka može se podnijeti i uputiti ovlaštenoj osobi za zaštitu osobnih podataka na e-adresu [email protected] Mladinska knjiga d.o.o. Sarajevo čuvat će osobne podatke onoliko koliko je to potrebno u skladu s danom Pristupnicom odnosno opozivom iste. Mladinska knjiga d.o.o. Sarajevo obrađuje i jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s Općom uredbom EU-a o zaštiti osobnih podataka, uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Kao član/ica kluba knjige Plemenita baština pri Mladinska knjiga d.o.o. Sarajevo imam sva prava koja mi pripadaju sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Ugovorne strane će sve eventualne sporove rješavati sporazumno. U suprotnom ugovaraju nadležnost Općinskog suda u Sarajevu. Mladinska knjiga d.o.o. Sarajevo, Kemal begova 12, ID: 4200757160009, MB: 1-23959 kod Općinskog suda u Sarajevu.

  Slažem se s općim uvjetima