Home / Knjige / Romani / U NAJMRAČNIJEM KUTKU
  • image
  • hygge
  • nekoliko ptica
  • Katalog Jesen2013
  • image
  • image
Previous Next

U NAJMRAČNIJEM KUTKU

Email
Cijena
40,90 KM
Proizvođač:Mozaik knjiga
Opis

Catherine je dovoljno dugo uživala u samačkom životu da bi znala prepoznati dobru priliku kad joj se pruži. Lee je prekrasan, karizmatičan i spontan. Čak predobar da bi bio stvaran. No kad se privlačnost i strastveni seks pretvore u opsesivnu ljubomoru stvari više neće biti iste. Njegovo je ponašanje u najmanju ruku čudno: manipulira, provjerava, straši… Catherine se sve više počinje osjećati usamljeno. Lee će je dovesti u najmračniji kut njezina života, kut u kojemu nema povjerenja ni u koga. Kad shvati s kim ima posla Catherine će pokušati pobjeći, no hoće li uspjeti uhvatiti avion kojim je planirala krenuti…


Četiri godine poslije, Lee se nalazi iza rešetaka, a Catherine, koja se sada zove Cathy, opsesivno provjerava brave i vrata svojega stana, ne vjerujući nikome.
Ali kada se u njezinu životu pojavi naočiti susjed Stuart koji živi u stanu iznad, Cathy se usuđuje ponadati da još može ostvariti sreću i ljubav... Sve dok joj u jednom telefonskom pozivu policija ne priopći da će Lee uskoro izići iz zatvora.
Brzo nakon toga, Cathy se učini da je vidjela bivšu najbolju prijateljicu koja je na suđenju svjedočila protiv nje. Vraća se kući i otkriva da su neki predmeti pomaknuti, što je bio jedan od Leejevih omiljenih trikova.
Uvjerena da ju je bivši dečko pronašao, Cathy se posljednji put priprema na borbu protiv demona iz prošlosti.

Broj stranica: 470
Datum izdanja: 30.11.2012.
Godina izdanja: 2012
Uvez: Meki
ISBN/EAN: 9789531411493
Mjere proizvoda: 20 x 14 cm

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.