Home / Knjige / Romani / PISMO
  • nekoliko ptica
  • image
  • image
  • image
  • Katalog Jesen2013
  • hygge
Previous Next

PISMO

Email
Cijena
26,90 KM
Proizvođač:Mozaik knjiga
Opis

Tina Craig radi od jutra do sutra i volontira u trgovini rabljenom robom kako bi pobjegla iz nesretnog doma i supruga zlostavljača. Provjeravajućim džepove nošena odijela, pronalazi staro pismo u još uvijek zalijepljenoj omotnici s poštanskom markom.

Tina otvori pismo i pročita ga, a ta odluka zauvijek će promijeniti tijek njezina života. Pismo je napisano 4. rujna 1939. godine i ona je ganuta sadržajem pisma te činjenicom da pismo nikada nije stiglo na pravu adresu. Kreće u potragu za autorom i primateljem toga pisma, želeći doznati što se je s njima dogodilo ...

Billy Stirling zna da se ponio kao budala, ali se nada da će ispraviti najveću pogrešku svojega života. Četvrtog rujna 1939. sjeda i piše pismo za koje se nada da će promijeniti njegovu budućnost, nesvjestan činjenice da pismo nitko neće pročitati 34 godine… To će pismo, na kraju, promijeniti mnoge živote i sudbine – na više načina no što je Billy mogao pretpostaviti. Uronite u roman o životnim pričama dviju žena, odvojenih desetljećima, ali povezanih svojim sudbinama.
Roman je to o ljubavi, gubitku i neočekivanim posljedicama u životima zlostavljane domaćice iz 70-ih godina prošlog stoljeća i djevojci sa samog početka Drugoga svjetskog rata.

Vrijeme je da otvorite Pismo i otkrijete roman koji je slomio tisuće srca ...

Broj stranica: 310
Jezik: Hrvatski
Datum izdanja: 19.12.2016
Godina izdanja: 2016
Uvez: Meka
ISBN/EAN: 9789531420846
Mjere proizvoda: 20 x 14 cm

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.