Home / Knjige / Romani / AKO POŽELITE
  • Katalog Jesen2013
  • hygge
  • nekoliko ptica
  • image
  • image
  • image
Previous Next

AKO POŽELITE

Email
Roman Ako poželite priča je o Hughu MacCarricku i drugi je dio ljubavne trilogije o tri brata iz Škotske koji žive opasne živote protkane mračnom žudnjom i smrtonosnom kletvom.
Cijena
39,90 KM
Proizvođač:Mozaik knjiga
Opis

U mladosti se Hugh MacCarrick ludo zaljubio u prelijepu englesku djevojku koja je uživala u tome da ga izaziva svojim koketiranjem. Pa ipak, znao je da je nikada neće oženiti jer se nad njim nadvila užasna obiteljska kletva. Kako bi izbjegao iskušenje, Hugh je napustio dom i na kraju postao plaćeni ubojica. Djevojka u koju je bio zaljubljen, Jane Weyland, bila je očajna kad ju je gorštak za kojeg je vjerovala da će je oženiti umjesto toga napustio.

Kad su Hugha MacCarricka mnogo godina nakon toga pozvali da je zaštiti od očevih neprijatelja, njezina se bol pretvorila u gnjev, ali želja za njim nije izblijedila.

Dok se skrivaju, Jane muči Hugha svojim zavodničkim igricama, a on se teškom mukom bori da joj odoli zbog opasnih tajni koje bi je još više mogle ugroziti. Ali Hugh više nije nježni mladić – a od igranja s usijanim željama okorjelog ratnika Jane će se ili opeći... ili ponovo razbuktati ljubav koja nikada nije ugasla.
 Broj stranica: 356
Datum izdanja: 01.03.2013
Godina izdanja: 2013
Uvez: Meka
ISBN/EAN: 9789531413428
Mjere proizvoda: 20 x 14 cm
Izdavač: Mozaik knjiga
Autor: Kresley Cole

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.