Kako kupovati putem web stranice mladinska.ba?

Pratite jednostavne korake u naručivanju, popunite sva obavezna polja i potvrdite svoju narudžbenicu. Odabrane proizvode poslat ćemo vam na kućnu adresu ( u tom slučaju molimo vas da navedete broj mobilnog telefona), a možete ih preuzeti i lično u našim prostorijama. Plaćanje ćete izvršiti platnom karticom VISA ili Master Card (Monri) ili pouzećem prilikom preuzimanja proizvoda. U slučaju da se odlučite za dostavu na adresu, vaš račun bit će uvećan za troškove slanja

Kako kupovati kod naših zastupnika?

Ukoliko želite da pogledate i prelistate knjigu prije nego što se odlučite na kupovinu, zakažite sastanak s našim zastupnikom direktne prodaje na broj 033 / 957 – 605. Ukoliko želite informacije o trenutno aktuelnim pogodnostima za kupovinu ili pomoć oko odabira naslova, pozovite 033 / 957 – 605 i zatražite razgovor s našim zastupnicima prodaje putem telefona.

Šta predstavlja garancija zadovoljstva?

Ukoliko kupac nije zadovoljan kupljenim izdanjem, Mladinska knjiga mu garantuje mogućnost da knjigu vrati neoštećenu u roku od 15 dana, a mi ćemo mu bez ikakvih pitanja ili komplikovanih procedura vratiti cjelokupni iznos novca.